M&K Seibert d.o.o.

Opozorilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke

    Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

    Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Merilne postaje PDF Natisni E-pošta

Ekipe inženirjev v podjetju Elster-Instromet načrtujejo merilne in regulacijske postaje že več kot 30 let. Obširno znanje in izkušnje zagotavljajo najboljše rešitve za meritve ter upravljanje in nadzor postaj. Projektiranje lahko zajema strojne in električne inštalacije, merilne inštrumente ter nadzorne in računalniške sisteme. Elster-Instromet lahko ponudi različne merilne postaje od manjših industrijskih do velikih za prenosne sisteme in črpališča ter merilne postaje za posebne pline, ko je na primer Etilen ali bioplin. Nakaj izbranih primerov merilnih in regulacijskih postaj:

merilne_postaje_Henkel_Nizozemska_smallHenkel BV, Nizozemska

Plinomer Q-75, G6400, 4", vstopni tlak 2 - 8 bar, pretok 400 Nm³/h, izstopni tlak 0.1 bar.

 

merilne_postaje_Grcija_smallMerilno regulacijska postaja, Grčija

Plinomer SM-RI, G4000, 16", ANSI600  RF, vstopni tlak 26.8 - 66.4 bar, pretok 110,000 Nm³/h, izstopni tlak tlak 16.9 bar.

 

merilne_postaje_Neste_Finska_smallRegulacijska postaja Neste, Finska

Toplotni izmenjevalnik 80,290 kcal, vstopni tlak 16 - 54 bar, vstopna temperatura 0° C, pretok do 4,200 Nm³/h, izstopna temperatura +15° C, izstopni tlak 3.3 bar.

 

merilne_postaje_Vabeko_Madzarska_smallRegulacijska postaja Vabeko, Madžarska

Vstopni tlak 27 - 64 bar, pretok do 5,000 Nm³/h, izstopni tlak 8 bar.

 

merilne_postaje_Turbinska_posataja_smallTurbinska merilna postaja, pretok do 500,000 m3/h pri 70 bar

Turbinski plinomeri se lahko uporabljajo v za različne namene od manjših merilno-regulacijskih postaj do velikih merilnih postaj na državnih mejah. Primerni so tudi za procesne meritve in za meritve na visokih tlakih.

 

merilne_postaje_ultrasonik_smallMerilna postaja z ultrazvočnim plinomerom

Elster-Instromet ponuja tudi ultrazvočne plinomere in celotne merilne postaje z ultrazvočno tehnologijo. Velike turbinske plinomere je pogosto upravičeno zamenjati z ultrazvočnimi zaradi nižjih stroškov vzdrževanja, možnosti merjenja večjih pretokov in višje natančnosti. Za ultrazvočne plinomere je na voljo tudi vrsta on-line diagnostičnih orodij s katerimi lahko nadziramo delovanje plinomera.

 

merilne_postaje_total_energy_measurement_smallDvojni sistem za merjenje energije plina

Za merilna mesta, na katerih je še posebej pomembna natančnost meritev Elster-Instromet lahko ponudi merlne sisteme, ki temeljijo na kombinaciji turbinskih in ultrazvočnih plinomerov za katera lahko v realnem času primerjamo rezultate meritev. Na sistem se lahko priključi tudi kromatograf, ki zagotavlja tudi nadzor nad kvaliteto izmerjenega plina.

 

merilne_postaje_NAM_smallČrpališče NAM Tjuchem, ultrazvočna merilna postaja, Kitajska

Zahtevne razmere na črpališčih plina v ekstremnih okoljih zahtevajo zelo zanesljivo opremo in zanesljive podporne storitve. Merilna oprema Elster-Instromet se je izkazala kot zelo primerna tudi za takšne razmere.

 

merilne_postaje_Etilen_smallMerilna postaja za etilen

Merjenje etilena je zaradi značilnosti plina zelo zahtevno, vendar Elster-Instromet ponuja rešitve tudi za te namene. Posebne merilne postaje so na voljo za meritve različnih industrijskih plinov, tudi bioplina, po dogovoru tudi v kombinaciji s kromatografi za merjenje sestave plinov.

 

Zadnjič posodobil Četrtek, 17 Junij 2010 11:59
 

Išči...

Kontakt

M & K SEIBERT d.o.o.
Vrečerjeva ulica 14
3310 Žalec

Tel.: +386 3 710 21 50
Faks: +386 3 710 21 51
E-pošta: mkseibert@siol.net

You are here  : Domov Prodajni program Merilne postaje