M&K Seibert d.o.o.

Opozorilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke

    Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

    Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Sistemi Chekker in ENCODER PDF Natisni E-pošta

Ponujamo tudi rešitve za pametno merjenje z našimi mehanskimi napravami, ki vam pomagajo optimizirati odčitavanje in izdajanje računov.

1546_EI_Encoder_S1_1

 

Merilna glava Absolute – ENCODER za mehanske plinomere ima vgrajeno mehansko številčnico, ki je optoelektronsko skenirana. Encoder sporoči stanje na številčnici po prednastavljenem protokolu preko digitalnega vmesnika naslednji napravi v verigi (npr. korektorju, spominski enoti ali na bus-sistem). Takšen način prenosa je v primerjavi z običajnim pulznim prenosom podatkov varnejši in bolj zanesljiv, saj se namesto posameznih impulzov vedno prenese dejansko stanje številčnice.

 

 

1537_EI_Chekker

 

Številčnica CHEKKER za mehovne plinomere omogoča nadzor nad ročno odčitanimi podatki s plinomerov s pomočjo dvomestne kontrolne številke, ki jo mehansko kodira merilna glava. Med odčitavanjem se zabeleži odčitek plinomera in kontrolna številka, ki se nato vneseta v računalniški sistem. Kontrolna številka omogoča kontrolo odčitka že med vnosom. Če se kontrolna številka in odčitek ne ujemata, sistem sporoči napako. Postopek omogoča, da se za obračunavanje uporabljajo samo 100% preverjeni podatki ter da se vse morebitne napake pri odčitkih odkrijejo že med vnosom in pred izdajo računa.

Zadnjič posodobil Torek, 21 December 2010 13:54
 

Išči...

Kontakt

M & K SEIBERT d.o.o.
Vrečerjeva ulica 14
3310 Žalec

Tel.: +386 3 710 21 50
Faks: +386 3 710 21 51
E-pošta: mkseibert@siol.net

You are here  : Domov Prodajni program Mehanski merilniki pretoka Sistemi Chekker in Encoder