M&K Seibert d.o.o.

Opozorilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke

    Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

    Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Elektronski korektorji / Večfunkcijski korektorji PDF Natisni E-pošta

Ta skupino izdelkov sestavlja več naprav, ki zadovoljijo različne zahteve uporabnikov. Serijo elektronskih korektorjev EK in TC sestavljajo kompaktne naprave, ki delujejo na baterije in so primerne tudi za uporabo v Ex coni 1. V naprave je vključena tudi funkcija spominske enote iz katere lahko podatke odčitamo na terenu s pomočjo IR komunikacijske glave ali pa avtomatsko s pomočjo ustrezne programske in strojne opreme.

Večfunkcijski korektorji serij FC in gasNet pa so zmogljivi tokovni računalniki, ki so namenjeni za uporabo v večjih merilnih postajah izven Ex cone 2. Te naprave poleg korekcije prostornine plina ponujajo celo vrsto dodatnih funkcij in možnosti uporabe, kot na primer meritve večjih tokov z eno napravo, povezavo s procesnimi plinskimi kromatografi za izračun energijske vrednosti plina, daljinski nadzor merilnih postaj in prenos podatkov.

Korektorji

Pribor za korektorje

Korektorji - Flow computer

Zadnjič posodobil Sreda, 01 September 2010 09:46
 

Išči...

Kontakt

M & K SEIBERT d.o.o.
Vrečerjeva ulica 14
3310 Žalec

Tel.: +386 3 710 21 50
Faks: +386 3 710 21 51
E-pošta: mkseibert@siol.net

You are here  : Domov Prodajni program Korektorji